Banqueting bestellen

Banqueting bestellen

 

Beste lezer,

 

Op basis van de kabinetsmaatregelen heeft Universiteit Utrecht - in samenspraak met de andere universiteiten -  besloten dat al het universitaire onderwijs en toetsing tot nader bericht oline aangeboden gaat worden. Ook het beleid om thuis te werken en te studeren wordt tot nader bericht verlengd.

 

Dit heeft ook gevolgen voor de catering en banqueting bij de Universiteit Utrecht. Alle cateringlocaties van Sodexo zijn gesloten.

 Wij verzorgen dan ook geen lunches, borrels en andere cateringactiviteiten meer tot dat wij weer geopend zijn.

 

Als je een bestelling hebt geplaatst voor catering tijdens een bijeenkomst tussen, kan Sodexo deze bestelling helaas niet verzorgen. Bestellers hebben hierover bericht ontvangen. We kunnen ons voorstellen dat de bijeenkomst sowieso niet op locatie doorgaat, omdat de Universiteit Utrecht haar medewerkers vraagt om zoveel mogelijk thuis te werken. Mocht de catering bij jouw bijeenkomst toch nodig zijn, dan mag je eenmalig elders bestellen. 

 

Met vriendelijke groet,

Raimund Harps en Patrick Cox

Sodexo

 

 

 

 

Voor een vergadering, bijeenkomst of (groot) evenement kunt u bij Sodexo alle benodigde cateringservices bestellen. Van kannen koffie en thee met iets lekkers erbij tot volledige receptieservice, een thematisch buffet of een diner.

Al onze standaard banquetingservices zijn opgenomen in de banquetingmap. Deze kunt u hier downloaden. Alle informatie met betrekking tot reservering en annulering van de door u gewenste banqueting kunt u terugvinden in de banquetingmap.

De door u gewenste service kunt u gemakkelijk reserveren door middel van reservering via de Sodexo bestelportal.

 

Heeft u een e-mailadres van de Universiteit Utrecht (@uu.nl) klik hier

Heeft u geen e-mailadres van de Universiteit Utrecht klik hier

Wilt u een bestelling plaatsen voor aflevergebouw USBO klik hier

 

Wilt u iets anders dan de services uit de banquetingmap of wilt u een bestelling plaatsen die geleverd moet worden in het weekend? Neemt u dan contact op met de betreffende locatiemanager en/of de banquetingmanager op telefoonnummer

030-253 85 46 of per e-mail: uu.nl@sodexo.com

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 

Sodexo

Uw catering- en banquetingmanager

Als u vragen, opmerkingen of zelfs klachten heeft over de door ons of één van onze instellingen geleverde services dan stellen wij het zeer op prijs om dit van u te vernemen.

Wilt u iets anders dan de services uit de banquetingmap of wilt u een bestelling plaatsen die geleverd moet worden in het weekend? Neemt u dan contact op met de betreffende locatiemanager en/of de banquetingmanager.

 

U kunt ons bereiken per e-mail: uu.nl@sodexo.com

Met vriendelijke groeten,
Edwin den Ridder, Account Manager Sodexo Education.