Sodexo Stop Hunger

Jaarlijks staan de maanden april en mei bij Sodexo in het teken van Servathon, Sodexo's grootste internationale actie in de strijd tegen honger en ondervoeding. Wereldwijd bundelen duizenden Sodexo collega's hun krachten om via allerlei activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen en projecten in hun lokale gemeenschap.

Zo ook in 2015. In Nederland zetten wij ons voor het tweede opeenvolgende jaar in voor de Voedselbank, door het organiseren van een inzamelingsactie voor de Voedselbanken in Capelle aan den IJssel, Breukelen en Hoorn.

Onder de vlag van STOP Hunger, zijn er activiteiten die niet alleen van land tot land maar ook van stad tot stad variëren. Sodexo collega's zetten hun beste beentje voor door bijvoorbeeld het inzamelen van voedsel, fondsen te werven, verzorgen van trainingen over voedsel en voedselveiligheid. Het Servathon succes is te danken aan de vrijgevigheid van Sodexo medewerkers.

Sodexo

Uw catering- en banquetingmanager

Als u vragen, opmerkingen of zelfs klachten heeft over de door ons of één van onze instellingen geleverde services dan stellen wij het zeer op prijs om dit van u te vernemen.

Wilt u iets anders dan de services uit de banquetingmap of wilt u een bestelling plaatsen die geleverd moet worden in het weekend? Neemt u dan contact op met de betreffende locatiemanager en/of de banquetingmanager.

 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-253 85 46 of per e-mail: uu.nl@sodexo.com

Met vriendelijke groeten,
Rob Steenhoek, Account Manager Sodexo Education.