Werken bij Sodexo

Een bijbaan bij Sodexo

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je affiniteit met horeca/catering, dan ben je bij Sodexo aan het goede adres!

Jouw toekomst bij Sodexo

Voor onze locaties in Utrecht verwelkomen wij graag gemotiveerde Regiomedewerkers in de functie van banquetmedewerker of barista. Wij garanderen je minimaal 4 uur werk per week!  De werktijden zijn meestal op de doordeweekse dagen, tussen 9.00 – 19.00 uur. Deze functie is prima te combineren met een studie en je kunt je beschikbaarheid per week doorgeven!

Als Regiomedewerker ben je flexibel inzetbaar, stressbestendig en gastvrij. Je hebt geen speciaal diploma nodig; affiniteit met eten en drinken is belangrijk! Ervaring in de omgang met gasten is een pre.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een garantie voor 4 uur werk per dag, dus het aantal garantie uren per week hangt af van het aantal werkdagen dat jij beschikbaar bent. Jouw salaris is bij ons geregeld volgens de CAO voor ContractCatering, dat betekent geen jeugdlonen en dus een bruto uurloon van € 10.20 per uur.


Solliciteren?
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan direct via:www.werkenbijsodexo.nl en zoek op functie van regiomedewerker.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Afdeling Recruitment & Mobiliteit via telefoonnummer 030-601 65 51.

 

Sodexo

Uw catering- en banquetingmanager

Als u vragen, opmerkingen of zelfs klachten heeft over de door ons of één van onze instellingen geleverde services dan stellen wij het zeer op prijs om dit van u te vernemen.

Wilt u iets anders dan de services uit de banquetingmap of wilt u een bestelling plaatsen die geleverd moet worden in het weekend? Neemt u dan contact op met de betreffende locatiemanager en/of de banquetingmanager.

 

U kunt ons bereiken per e-mail: uu.nl@sodexo.com

Met vriendelijke groeten,
Edwin den Ridder, Account Manager Sodexo Education.